SIM SERVICES

DIVERSE OPTIES

WEDDING PLANNER

Bij de organisatie van een bruiloft komt ontzettend veel kijken. Ook zaken waar jullie als aankomend bruidspaar misschien liever niet mee bezig zijn. Als weddingplanner neem ik die rol met liefde op me.

CEREMONIEMEESTER

Liever zelf de voorbereidingen van de bruiloft doen maar wel op de grote dag de touwtjes overdragen aan een professional? Kies dan voor SIM Ceremoniemeester.

ADVIES

Prachtige locaties, goede leveranciers en andere tips (en tricks) kunnen goud waard zijn bij de voorbereiding van jullie bruiloft. Met SIM’s Advies bied ik een uniek concept aan aankomende bruidsparen.

WEDDINGPLANNER

Bij de organisatie van een bruiloft komt ontzettend veel kijken. Ook zaken waar jullie als aankomend bruidspaar misschien liever niet mee bezig zijn, of waarvoor jullie graag de hulp en ervaring van een kenner inzetten. Als weddingplanner neem ik die rol met liefde op me.

Voordat we met elkaar in zee gaan, plannen we een vrijblijvend en uitgebreid kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting komen jullie samenzijn, wensen en dromen uitvoerig ter sprake. Is de klik er? Dan gaan we samen aan de slag en zorg ik ervoor dat jullie een onvergetelijke dag krijgen!

CEREMONIEMEESTER

Liever zelf de voorbereidingen van de bruiloft doen maar wel op de grote dag de touwtjes overdragen aan een professional? Kies dan voor SIM Ceremoniemeester. Ik zorg ervoor dat jullie dag op rolletjes verloopt zodat jullie én alle gasten alleen maar hoeven te genieten!

ADVIES

Prachtige locaties, goede leveranciers en andere tips (en tricks) kunnen goud waard zijn bij de voorbereiding van jullie bruiloft. Met SIM’s Advies bied ik een uniek concept aan aankomende bruidsparen om met een ervaren weddingplanner uitgebreid van gedachten te wisselen over jullie aanstaande bruiloft. Tijdens een twee uur durend gesprek ontvangen jullie tips en tricks, en een tijdschema waarin staat wanneer wat geregeld moet worden.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN